Sommeren er om hjørnet, og det betyder masser af hygge på stranden eller terrassen derhjemme. Det er de sene sommeraftener sammen med venner og familie, der er noget af det bedste ved sommeren, og hvorfor ikke gøre netop disse aftener endnu federe ved hjælp af disse fem fede accessories, der kan gøre de sene sommeraftener ekstra sjove og festlige.

 

Bluetooth højtaler
Først og fremmest findes der ikke noget så festligt som god musik. Her kan det være til stor fordel for dig og dine venner med en bluetooth højtaler, så alle har mulighed for at høre med uanset hvor stor en samling I er. Ved at slå bluetooth til på din smartphone kan du koble dig på bluetooth højtaleren, hvorfra du via din smartphone kan afspille musik. Alle med en smartphone har derfor mulighed for at afspille via radioen, hvilket giver de fleste mulighed for at afspille lige netop det de kan lide. Hvis I overvejer at spendere en aften eller flere på stranden med bluetooth højtaleren, så kan det være en god idé at investere i en vandtæt højtaler, netop for at være på forkant med risikoen for vandskade.

 

Powerbanks
En anden ting du bestemt ikke bør være foruden, når du er er sammen med dine venner eller familie en sen sommeraften, er en powerbank. Med powerbanks vil din smartphone i løbet af ingen tid have strøm, hvilket er fordelagtigt især hvis man benytter sig af sin smartphone til at spille musik, sms’e mm. Du undgår på denne måde at skulle spare på strømmen, idet du hele tiden vil have en ekstra strømkilde med i lommen eller tasken.

 

Selfie stang
Vil du gerne have mulighed for at indfange de bedste øjeblikke med dem du holder mest af, så kan det være en rigtig god idé med en selfie stang. Selfie stænger sælges i dag overalt til meget få penge, og du vil derfor med stor fordel kunne erhverve dig sådan en, netop for at kunne få de absolut bedste billeder i selskab med dine bedste venner. Selfie stangen forsikrer dig at alle kommer med på billedet, samtidig med at det ikke bliver rystet/dårligt, idet stangen og håndtaget sikrer et godt og fast tag.

 

Indgangs accessories
Ikke mange tænker over, hvor meget sand og jord man slæber med hjem, efter man har været på stranden, i parken eller lignende en sen sommeraften. Alle kender at komme hjem og kunne tømme både sko og lommer for flere bunker sand, hvilket selvfølgelig også kommer til at gå ud over de ting du har i lommerne. De fleste har nemlig deres smartphone opbevaret i lommen, og al den sand, skidt og møg der samler sig i lommen, kan derfor nemt komme ind i aux-indgangen, højtaleren, oplader-indgangen samt alle andre revner og indgange i din smartphone. Dette kan desværre gå hen og ødelægge flere af disse funktioner, hvilket er hvorfor indgangs accessories kan være guld værd. Her kan du nemlig få et komplet sæt, med små plastikfigurer, der kan sættes i diverse indgange og sikre at intet sand eller skidt forvilder sig derind.

 

Kombineret pung/cover

Sidst men ikke mindst kan det også være en rigtig god idé, med en kombineret pung/cover. De færreste orker at slæbe taske med pung osv. med rundt, når man bare lige har aftalt at skulle mødes med vennerne. Dog er det altid en god idé at have legitimation og kort på sig, i tilfælde at der bliver behov for at skulle købe noget eller lignende, hvilket er hvorfor det kan være smart at have det hele samlet et sted. Med en kombineret pung/cover til din smartphone, kan du have det hele samlet på et sted, så du slipper for at slæbe unødvendige tasker med rundt hele aftenen.