needlework-1080037_1280

Når det drejer sig om sjove forårs- og sommeraktiviteter, vil strikning være en af de aktiviteter, man kan overveje at beskæftige sig med. Er du den fødte strikkeentusiast, kan du udfolde din kreative side med en garnnøgle og en strikkepind ved hånden. Du får en række gode forslag til, hvad du kan strikke i forårs- og sommerperioden.

 

Strik en sød og feminin sommertop

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det bliver snart tid til, at man kan gemme sit varme tøj langt væk i skabet. I den anledning vil det være oplagt at strikke en sød og feminin sommertop, hvor man kan benytte sig af forskellige garnkvaliteter. Det kan f.eks. være en idé at vælge en blandingsgarn, hvor materialerne bomuld, bør og viskose er til stede. Dermed vil du have mulighed for at strikke en top, der passer perfekt til den danske sommer. Når temperaturen stiger, kan du tage din hjemmestrikkede sommertop på, så du kan nyde den varme luft og solstrålerne.

 

Strik en let og luftig bluse

Når det er efterår eller sommer i Danmark, er det rart at iklæde sig en let og luftig bluse. Holder du af strikke i din fritid, kan du strikke din egne og personlige bluse. Skal du strikke en bluse, skal du overveje, hvilken garn du vil bruge til formålet. Bomuldsgarn, polyestergarn og bambusgarn er nogle af de garnkvaliteter, der vil være fordelagtige at benytte sig af.

 

Vælger du at strikke en bluse til et barn eller voksen, kan du med fordel kombinere forskellige farver. Foråret og sommeren er årstider, hvor tøjet gerne må være lidt mere farverigt end resten af året. I den anledning kan du strikke en bluse med pang- og pastelfarver, som vil skabe masser positiv opmærksomhed.

 

Strik en moderne nederdel til hverdag og fest

Efterår og sommer er to årstider, som typisk byder på mange festlige begivenheder. Det omfatter bl.a. konfirmationer, bryllupper, studenterfester og meget mere. Disse begivenheder lægger naturligvis op til, at man skal finde sit festlige tøj frem fra skabet. I den anledning vil en flot nederdel være et must-have for enhver kvinde. Vil du bære en nederdel, som ingen andre har magen til, kan du strikke din egen nederdel. Har du besluttet dig for at strikke en nederdel, kan du med fordel vælge at arbejde med garn, der er fremstillet af 100 % ren alpaka. Dermed kan du strikke en moderne nederdel, som du kan bruge til både hverdag og fest.

 

 

Hvis du er løbet for idéer til fremtidige strikkeprojekter, kan du overveje at finde inspiration på nettet. Her kan du nemlig downloade både kataloger, e-bøger og opskriftsbøger med mange spændende opskrifter. Der er rigtigt mange opskrifter, som er egnet til forårs- og sommerstrik. Følger du en opskrift, vil der typisk være oplyst den anbefalede garnkvalitet, garnforbrug, pindestørrelse, strikkefasthed og mange andre vigtige faktorer. Takket være de mange bøger og kataloger behøves du ikke at løbe tør for idéer igen.